Stugor

Skabram Turism och Gårdsmejeri hyr ut olika typer av stugor. Stugorna har bra isolering och uppvärmning för åretruntbruk. I sängarna finns kuddar och täcken. Du tar med egna lakan men det går också att hyra från oss. Du kan välja att antingen ta hand om städningen själv eller beställa städning av stugan när du åker.


Incheckning sker mellan klockan 13.00 – 21.00
(senare ankomst enligt överenkommelse)

Utcheckning sker före klockan 11.00

5-6 bädds stuga

De här stugorna är 33 kvadratmeter stora. I stugorna finns toalett, dusch och tv. Du kan laga mat i pentryt som är utrustat med elektrisk spis och kylskåp. Det finns också bestick, grytor och stekpannor. Stugan består av två separata sovrum med våningssängar. Det går dessutom att bädda i soffan för 2 extra personer.

Pris per dygn per stuga        
Obs; betalning sker direkt vid ankomsten,
bara i svenska kronor eller kortbetalning

4-bädds stuga:

700

SEK

5-6 bädds stuga:

750

SEK


2-bädds stuga

Denna stuga är bara lite mindre än de 4/6 personer stugorna. I denna stuga finns dusch, toalett, television och kök. I sovrummet finns två enkelsängar och i vardagsrummet en bäddsoffa.

Per dygn:

600

SEK

2 (+2) personer sommarstugor

Dessa småstugor är gjorda i timmer och finns endast öppna under sommaren. Stugorna är utrustade med ett litet pentry, bord och stolar, sängar. Stugorna är eluppvärmda. Det finns även ett sovloft med plats för två personer. Dusch och toalett finns i en separat servicebyggnad.

Per dygn:

375

SEK

Storstuga (max. 9 personer)

I campinghuset finns 4 rum. Dessa rum har våningssängar,
ett bord och några stolar. Det finns kök och två badrum.
I matsalen kan du äta och titta på TV.

Hela huset

1300

SEK

Det är möjligt att:

Hyra sängkläder + handduk:

100

SEK

Köpa slutstädning

500

SEK