Stugor

Skabram Turism och Gårdsmejeri hyr ut olika typer av stugor. Stugorna har bra isolering och uppvärmning för åretruntbruk. I sängarna finns kuddar och täcken. Du tar med egna lakan men det går också att hyra från oss. Du kan välja att antingen ta hand om städningen själv eller beställa städning av stugan när du åker.


Incheckning sker mellan klockan 14.30 – 21.00
(senare ankomst enligt överenskommelse)

Utcheckning sker före klockan 11.00

5 (+ 1) bädds stuga (= max. 6 pers)

De här stugorna är 33 kvadratmeter stora. I stugorna finns toalett, dusch och tv. Du kan laga mat i pentryt som är utrustat med elektrisk spis och kylskåp. Det finns också bestick, grytor och stekpannor. Stugan består av två separata sovrum med våningssängar. I ett rum är våningssängen 120x200 plus en enkelsäng övan. Det andra rummet har en vanlig våningssäng. Det går dessutom att bädda i soffan för 1 extra person.

Pris per dygn per stuga        
Obs; betalning sker direkt vid ankomsten,
bara i svenska kronor eller kortbetalning

5 (+1) bädds stuga:

775

SEK


4-bädds stuga (= max. 4 pers)

Denna stuga är lite mindre än den 5+6 bädds stuga. I stugan finns toalett, dusch och tv. Du kan laga mat i pentryt som är utrustat med elektrisk spis och kylskåp. Det finns också bestick, grytor och stekpannor. Stugan består av två separata sovrum med våningssängar.

Pris per dygn per stuga      

4-bäddsstuga:

   725

SEK


2-bädds stuga

Denna stuga är bara lite mindre än de 4/6 personer stugorna. I denna stuga finns dusch, toalett, television och kök. I sovrummet finns två enkelsängar och i vardagsrummet en bädd soffa till 1 barn.

Pris per dygn per stuga

2-bäddsstuga:

650

SEK


2 (+2) personer sommarstugor

Dessa småstugor är gjorda i timmer och finns endast öppna under sommaren. Stugorna är utrustade med ett litet pentry, bord och stolar, sängar. Stugorna är eluppvärmda. Det finns även ett sovloft med plats för två personer. Dusch och toalett finns i en separat servicebyggnad.

Pris per dygn:

375

SEK


Storstuga (max. 9 personer)

I campinghuset finns 4 rum. Dessa rum har våningssängar,
ett bord och några stolar. Det finns kök och två badrum.
I matsalen kan du äta och titta på TV.

Hela huset:

1300

SEK


Det är möjligt att:

Hyra sängkläder + handduk:

100

SEK

Köpa slutstädning storstuga:

500

SEK

Köpa slutstädning övriga stugor:

300

SEK